Приложение на тентите

Тентите са подходящи за засенчване на витрини, входове на жилищни и обществени сгради, прозорци и тераси. Този тип сенници позволяват монтаж на стена или таван в зависимост от изискванията. Предлагат се с огромен избор от акрилни тъкани със специално водонепропускливо покритие и в по редки случаи Pvc Black out платове.

Тентите се делят на две категории, касетъчни – с предпазна касетка от алуминий и обикновени, при които платът остава навит и незащитен в събрано положение.

Касетъчни тенти

Вижте повече

Касетъчните тенти са подходящи за допълване на всякакви архитектурни пространства, съчетаващи естетика и функционалност. Касетката е алуминиева кутия, която предпазва плата при събрано положение от атмосферните влияния.

Предлагаме няколко различни дизайна на вашата тента, като има възможност за избор на различна форма на предната част на плата наречена волант или фистон. Точно тази част на тентата е предпочитана за печатането на рекламни лога и надписи.

Най-новият и дизайнерски продукт е T-Hide. Това е първата по рода си касетъчна тента, която предлага вграждане на допълнителна автоматизирана слънцезащитна преграда в предния подвижен профил на тентата с дължина на плата от 50 см до 150 см. Регулирането, на който става с дистанционно управление или с приложение от смартфон. Като допълнение към този продукт е вграждането на лед осветление в задната част на кутията и при допълнителната слънцезащитна преграда, благодарение на което се създава допълнителен уют и комфорт.

Предлагат се още два модела тенти с оригинален дизайн – Ellise и Musa, носители на награда за дизайн Technoroll Design Awards и тествани на сила на вятъра до 70 км/ч в Pininfarina Wind Tunel. Основната разлика между двата модела е в максималните размери и дизайна на предпазната касетка.

Друг продукт, с който се отличаваме това са Ветроустойчивите тенти. Те са така проектирани, че да издържат на силни ветрове благодарение на специално разработена и патентована система Flexcontrol. Тествани отново в Pininfarina Wind Tunel при скорост на вятъра над 70 км/ч. Ветроустойчивата серия Flex се изявява и с още един непренебрежим факт – тези тенти са с възможност за изработка до 375 см. в дълбочина и до 1180 см. в ширина в един модул.

За да не изневеряваме на класическият вид и дизайн се предлага и стандартни касетъчни тенти с право на избор на формата на Воланта (фистона). Всеки един от гореспоменатите продукти позволява автоматизирано управление и датчик за слънце или вятър.

В Sunprotection винаги се стремим да ви предложим най-актуалните, технологични и красиви тенти на пазара на слънцезащитни продукти. Добавете комфорт в интериора и оригиналност в екстериора на своя дом.

null

Вижте повече