Тенти – всички видове и тяхната употреба

Друг модел сенници  са така познатите ни тенти, които са подходящи за засенчване на витрини, входове на жилищни и обществени сгради, прозорци и тераси. Този тип сенници позволяват монтаж  на  стена или таван в зависимост от изискванията . Предлагат се с огромен избор от акрилни тъкани със специално водонепропускливо покритие и в по редки случаи  Pvc Black out  платове.

Тентите се делят на две категории , касетъчни – с предпазна касетка от алуминий и обикновени, при които плата остава навит и незащитен в събрано положение.

 

Касетъчни тентиКасетъчните тенти са подходящи за допълване на всякакви архитектурни пространства, съчетаващи естетика и функционалност. Касетката е алуминиева кутия, която предпазва плата при събрано положение от атмосферните влияния.

Предлагаме няколко различни дизайна на вашата тента, като има възможност за избор на рзлична форма на предната част на плата наречена волант или фистон. Точно тази част на тентата е предпочитана за печатането на рекламни лога и надписи.

 

Най-новият и дизайнерски продукт е T-Hide, това е първата по рода си касетъчна тента, която предлага вграждане на допълнителна автоматизирана слънцезащитна преграда в предния подвижен профил на тентата, с дължина на плата  от 50 см до  150см. Регулирането  на който става с дистанционно управление или с приложение от смартфон. Като допълнение към този продукт е вграждането на лед осветление в задната част на кутията и при допълнителната слънцезащитна преграда, благодарение на което се създава допълнителен уют и комфорт.

 

Предлагат се още два модела тенти с оригинален дизайн – Ellise и Musa, носители на награда за дизайн Tecnoroll Dedign Awards и тествани на сила на вятъра до 70 км/ч в Pininfarina Wind Tunel. Основната разлика между двата модела е в максималните размери и дизайна на предпазната касетка.

Ветроустойчиви тентиДруг продукт с който се отличаваме това са Ветроустойчивите тенти, те са така проектирани, че да издържат на силни ветрове благодарение на специално разработена и патентована система  Flexcontrol .Тествани в Pininfarina Wind Tunel на скорост на вятъра над  70км/ч.Ветроустойчивата серия Flex се изявява и с още един непренебрежим  факт- тези тенти са с възможност за изработка до 375 см. в дълбочина и до 1180 см. в ширина в един модул .

За да не изневеряваме на класическият вид и дизайн се предлага и стандартни касетъчни тенти с право на избор на формата на Воланта (фистона). Всяка една от гореспоменатите тенти позволява автоматизирано управление и датчик за слънце или вятър.