Биоклиматични и класически перголи

null

Вижте повече

Биоклиматичните перголи Opera и Vision са с алуминиеви ламели, които се завъртат от 0 до 140 градуса. Подходящи са както за горешите летни дни, така и за зимата. Издържат на слънце, дъжд, вятър и сняг. Основната разлика между двата модела е в това, че модел Opera е с по-големи профили на носещата конструкция и позволява вграждане  на ветрозащити тип Raso, докато Vision е с по-малко напречно сечение на профилите, с по-олекотена конструкция и не позволява вграждане на ветрозащити. Покривната част е изцяло хоризонтална, без наклон. И двата модела позволяват вграждане на периметрално LED осветление, лунички с функция за затъмняване на светлината или затваряне със стъклена плъзгаща система.

Биоклиматичните перголи Nomo и Rialto, отново са с изцяло алуминиева конструкция, а покривната част е от високоустойчив, водонепромокаем и негорим PVC Blockout плат и е напълно хоризонтална, без наклон. Модел Nomo е с по-големи профили на носещата конструкция и позволява вграждане  на ветрозащити тип Raso, докато модел Rialto е с по-олекотена конструкция и не позволява вграждането му. И двата модела позволяват вграждане по периметъра на LED осветление и затваряне със стъклена плъзгаща система.

Класическите перголи са с изцяло алуминиева конструкция, наклонена покривна част от високоустойчив, водонепромокаем и негорим PVC Blockout плат. Разликата между всички моделите е в максималните размери по дълбочина и в опцията за вграждане на ветрозащита към конструкцията им.

Моделите Fusion и Level са с максимална дълбочина до 650см, Fusion има опция за вграждане на ветрозащити. Mito и Meta са с максимална дълбочина 900см , като към модела Meta има възможност за  вграждане на ветрозащитна система тип Raso което е вградено в горния хоризонтален профил.

null

Вижте повече