ЗА НАС

You are here:
pratic

Sun Protection е основана през 2008 г. и вече 10 години е изключителен представител на един от водещите производители на слънцезащитни системи в Европа – Pratic, Италия. Зад гърба си имаме множество изградени обекти в цялата страна, хотелски комплекси по родното Черноморие, заведения, ресторанти и частни домове.

Представяме на вашето внимание широка гама от продукти за покриване, преграждане и затваряне на пространства чрез фасадни и други системи за открити площи: перголи за тераси, веранди, барбекюта, заведения, детски кътове и множество други.

Sun Protection има огромна гама от практични продукти за слънцезащита, даващи максимален комфорт в подходящо индивидуално решение.

Предлагат се както икономични сенници и перголи за тераси и малки пространства, така и луксозни перголи и ветрозащитни системи за модерни частни домове и заведения.

Нашите перголи са изработени от изключително качествени материали и високоустойчиви PVC Blockout платове. Залагайки на качеството и вниманието към отделните детайли, ние създаваме едно уютно и практично външно пространство, проектирано изцяло по вашите нужди и изисквания. Предлагаме различни решения за персонализиране чрез остъкление с плъзгащи системи, вграждане на ветрозащити, LED осветление или лунички. За максимален комфорт на нашите клиенти, перголите, както и допълнителните елементи към тях са напълно автоматизирани. Използваните мотори са последно поколение Somfy.

Готовият продукт е съобразен с разработките и техническите изисквания на модерното строителство, което осигурява на клиента комфорт и удобство при експлоатацията му.

Постоянното ниво на висококачествена продукция силно развива складовата, производствена и транспортна система, коректността и стриктното изпълнение на бизнес ангажиментите в уговорените планове, превръщат Sun Protection в надежден и сигурен партньор.

Ние имаме развито партньорство както в София, където е съсредоточена складовата база и офис, така и в другите градове.

Това партньорство ще успее да се запази и разшири чрез разработване и предлагане на продукти, които в най-голяма степен отговарят на изискването на потребителите.

Sun Protection продължава да се развива и да поддържа непрекъсната иновативна дейност.

Не се колебайте и ни потърсете!